Dobrý den paní ředitelko, dobrý den všem zaměstnancům NAŠÍ školy.

Chtěla bych Vám napsat pár slov, nejen za sebe, ale určitě mohu mluvit za všechny rodiče a prarodiče našich dětí, za přátele školy.

Nejdříve bychom Vám chtěli popřát ke krásnému kulatému výročí NAŠÍ školy … mnoho dalších úspěšných let do budoucna, i nadále být obklopeni lidmi, kteří svou práci dělají srdcem (jako nyní) a uchování si toho pozitivního rodinného ducha, který je v NAŠÍ škole všude prostoupen.

Měla jsem tu čest být přítomna zahájení výstavy výtvorů speciálních pedagogů a asistentů pedagoga. Výstava byla plná úžasných a velmi zajímavých děl, z kterých čišela jedinečnost. Jedinečná díla od jedinečných tvůrců. Po celou dobu akce zde panovala velmi příjemná atmosféra. Čas strávený zde byl nesmírně obohacující.

9. května jste pro nás rodiče a přátele školy připravili překvapení. Překvapení ve formě DARU. Všechna vystoupení našich dětí byla opravdu úžasná. Tak pestrá, veselá, akční a zábavná. A nejen pro nás. V očích našich dětí byla radost, zápal a velká snaha. Jsou to bojovníci. Po závěrečném vystoupení a velkém potlesku jsem viděla všude kolem sebe slzy. Byly to slzy radosti, vděčnosti a štěstí. Za tímto vším byl určitě velký kus práce, soustředění a příprav.

Při dni otevřených dveří se nám doslova otevřely všechny dveře NAŠÍ školy. A každý, kdo ze školy vycházel, byl naplněný krásným pocitem. Mohli jsme si prohlédnou jak odborné učebny, tak kouknout na naše děti při jejich „práci“. Také jsme viděli výtvory a projekty, na kterých naše děti pracovaly.

Oslava výročí NAŠÍ školy snad nemohla být zvolena lépe než těmito třemi událostmi.

Ještě jednou bych VÁM VŠEM chtěla moc poděkovat. Za to nejcennější, co máme …… za naše děti.

Za rodiče a naši školskou radu
Bc. Bohumila Linzerová